Ajankohtaista

HUOM! Olen tällä hetkellä sairauslomalla.

KAIKILLE AVOIMET WORKSHOPIT, LUENNOT JA KURSSIT

Akvarellimaalausta ja kylpylähoitoja Haapsalussa 22.-28.6.2020

Jo 12 vuotta hyväksi havaittu ja moneen kertaan testattu kurssi. Mitään ei tarvitse osata, tule avoimin mielin mukaan oppimaan!

Rento kylpylälomaviikko maalausharrastuksen parissa on parasta lepoa keholle ja mielelle. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin maalausta harrastaneillekin.

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare, Haapsalussa (Viro), viehättävä kylpylä meren rannalla luonnonpuistossa.

Hinta: 695 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 160 €. Palvelumaksu 14 €/varaus.

Hinta sisältää: Taidekurssin. Opettajana toimii kuvataiteilija, kirjailija Krista Launonen. Hän on kehittänyt uudenlaisen tavan opiskella maalausta. Aito Art -maalausmetodissa yhdistyy intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua. Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata. Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikkapa yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Alkuun pääsemiseksi lehden puolesta on paperia, värejä ja siveltimiä.

Lähtö 22.6. maanantaina klo 9.00 Eckerö Linen m/s Finlandialla Helsingin Länsisatamasta. Paluu 28.6. sunnuntaina klo 14.15 Länsisatamaan. Meriaamiainen menomatkalla ja buffetlounas paluumatkalla. Bussikuljetukset Tallinna– Haapsalu--Tallinna. Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen. Lääkärin vastaanotto ja neljänä aamupäivänä yhteensä 13 kylpylähoitoa, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja (esimerkiksi hieronta tai mutahoito) ja puolet ryhmähoitoja (esimerkiksi kuntovoimistelu, suolakammio tai vesivoimistelu). Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Saga Matkat 020 155 6650 ma-pe klo 9-17 tai myynti@sagamatkat.fi

 

Katso uusimmat tapahtumat myös Facebookista: www.facebook.com/AitoArt


KIRJALLISUUTTA:

Ofelian suru -tietokirja on tutkimusmatka Shakeapearen Ofelian tarinaan ja John Everett Millais'n vuonna 1852 maalaamaan Ophelia-maalaukseen, mutta se kertoo myös omakohtaisen tarinan surusta.

"Siskoni kuoleman jälkeen Ophelia-maalaus ja siitä kirjoittaminen pelastivat minut, taide auttoi surussa ja kiskoi minut elämään takaisin", Krista Launonen kertoo. Tarinaan nivoutuu myös maalauksen malli, huikean taiteilijauran Viktorian ajan Englannissa tehnyt Lizzie Siddal. Lizzien ja Ofelian tarinassa on paljon yhtymäkohtia: molemmat muun muassa kuolemat epäselvissä olosuhteissa.

Ofelian suru selvittää, mitä naisille tapahtui ja miksi. Kirja kuvaa 1850-luvun arkea, suremisen muutoksia, naisen asemaa, kuoleman jälkeistä elämää ja nykyistä somesurua.

Kirjaa voi tilata muun muassa: avain.net tai prisma.fi.

Lue kirjan taustoista Kristan Mielitila -blogista

Pieni matkaopas Lontoo: Ofelian surun jalanjäljissä.

Ofelian suru: Kuvia kirjan tarinoista osa 1 ja osa 2


Muut kirjat

LAVA - kauhu ja himo. Esiintymisopas, jossa pureudutaan siihen, miten hyvä esitys tehdään ja miten lavakauhu muutetaan lavahimoksi. Kirjassa haastatellaan muun muassa Vappu Pimiää, Jani Toivolaa ja Ville Haapasaloa. Kustantaja Avain Kustannus, 2017.

Illallistarinoita-niminen ruoka-, taide- ja matkakirja. Kirjassa maailman parhaat ruoka-ohjeet, tarinoita ja Kristan maalauksia matkoilta. Mukana on 10 maata ja jokaisesta maasta oma menu. Kirja on tehty yhdessä ruokatoimittaja Tiina Rantasen kanssa. Kustantaja Cozy Publishing, 2017.

LOPPUUNMYYTY! Paljastavat värit, hoitavat kuvat - Opas kuvien maailmaan -tietokirja pureutuu kuvien, värien ja symbolien maailmaan, ja kertoo, miten kuvat ja värit voivat lisätä hyvinvointia. Mukana on runsaasti harjoituksia. Kustantaja Gummerus, 2016. Lue lisää: www.gummerus.fi/fi/kirja

Kirja ilmestyi viroksi keväällä 2018.

Luovuus lähtee käsistä -tietokirja on kauniisti kuvitettu käytännön opas luovuuteen. Se antaa käytännön ohjeita, miten jokainen voi lisätä luovuutta ja parantaa innovointi- ja ideointikykyään. Kustantaja Gummerus, 2014. Lisätietoja: www.gummerus.fi/fi/kirja/9789512097067/luovuus-lahtee-kasista/

"Kiitos! Kirjasi sattui eilen kirjastossa käteeni ja luin sen kerralla kannesta kanteen. Tykkäsin ja sain paljon uutta ajateltavaa sekä tukea omille ajatuksilleni", Anni Mielitilan Facebook-sivuilla.

Kirjoja saat suoraan minulta, luennoiltani, kirjakaupoista ja nettikaupoista.


Lisää luovuutta, löydä elämälle uusi suunta, nauti ja saa voimaa väreistä! Tilaa luovuusluento tai -valmennus, väreihin tutustumiskurssi, hauska luovuusilta tai rentoa taideopetusta yrityksellesi, kaveriporukallesi tai itsellesi. Pyydä tarjous: krista@mielitila.fi

 

  • Logo
    Logo
  • Yläkuva
    Yläkuva