Ajankohtaista

 

KAIKILLE AVOIMET WORKSHOPIT, LUENNOT JA KURSSIT

Katso uusimmat tapahtumat myös Facebookista: www.facebook.com/AitoArt

MAALAUSKURSSIT

Meditaatiomaalaus. Täysin uusi tapa maalata ja rentoutua. Kiinnostaako sinua kokeilla meditaatiomaalausta ensimmäisten joukossa? Meditaatiomaalauksen tarkoitus on rentoutua kuvantekemisen kautta, saada luovuus virtaamaan ja poistaa stressiä. Tässä työpajassa kuvataiteilija ja taideterapeutti Krista Launonen ohjaa rentoutumisen ja keskittymisen kautta maalaamaan. Siirrymme suorittavasta tekemisestä hetkessä elämiseen ja opimme näkemään kauneutta ympärillä.

"Olen opettanut maalausta yli 10 vuotta ja hyödyntänyt Aito art -metodia, jossa rentoutuminen on tärkeässä osassa. Meditaatiomaalauksessa pääpaino ei ole lopputuloksessa tai taiteen tekemisessä, vaan intuition käytössä, prosessissa ja rentoutumisessa."

Työpaja koostuu lämmittelyharjoituksesta, oman meditatiivisen kuvan valinnasta, rentoutusharjoituksesta ja meditaatiomaalauksesta. Saat myös ohjausta maalausvälineiden käyttöön. Työskentelemme paperilla ja vesiliukoisilla maaleilla. Hyödynnämme muun muassa taidehistorian klassikkoteoksia.

Ei vaadi aiempaa kokemusta. Työskentelemme pienryhmässä. Aika: 15.5.18 klo 17.30-19.30. Paikka: Mielitila-studio, Siilitie, Helsinki. Pioneeriryhmän erikoishinta: 25 e /hlö, sis. kaikki tarvittavat materiaalit. Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset: krista@mielitila.fi.

Jo yli 10 vuotta supersuosittuja maalauskursseja! Tule mukaan Haapsaluun Viroon maalaamaan 8.-13.7.2018. Opit akvarellimaalausta rennosti ja hauskasti ja nautit kylplähoidoista Fra Mare -kylpylässä. Sopii kaikille maalauksesta kiinnostuneille. Työtila on käytössäsi 24/7. Viikon kurssi täyshoidolla ja hoitoineen vain 595 e! Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sagamatkat.fi/lukijamatkat/akvarellimaalausta-haapsalussa/

Voit tilata sinulle ja ystävillesi oman luovuushetken haluamanasi aikana! Ohjelma sisältää sanallisia ja kuvallisia, luovuutta edistäviä harjoituksia, kaikki tarvittavat materiaalit ja pientä syötävää ja juotavaa.

KIRJALLISUUTTA:

TULOSSA lokakuussa 2018: Ofelia suru -tietokirja on tutkimusmatka suruun John Millais'n maalaaman Ophelia-maalauksen kautta. Kustantaja Avain Kustannus.

LAVA - kauhu ja himo. Esiintymisopas, jossa pureudutaan siihen, miten hyvä esitys tehdään ja miten lavakauhu muutetaan lavahimoksi. Kirjassa haastatellaan muun muassa Vappu Pimiää, Jani Toivolaa ja Ville Haapasaloa. Kustantaja Avain Kustannus, 2017.

Illallistarinoita-niminen ruoka-, taide- ja matkakirja. Kirjassa maailman parhaat ruoka-ohjeet, tarinoita ja Kristan maalauksia matkoilta. Mukana on 10 maata ja jokaisesta maasta oma menu. Kirja on tehty yhdessä ruokatoimittaja Tiina Rantasen kanssa. Kustantaja Cozy Publishing, 2017.

LOPPUUNMYYTY! Paljastavat värit, hoitavat kuvat - Opas kuvien maailmaan -tietokirja pureutuu kuvien, värien ja symbolien maailmaan, ja kertoo, miten kuvat ja värit voivat lisätä hyvinvointia. Mukana on runsaasti harjoituksia. Kustantaja Gummerus, 2016. Kirjan viimeisiä kappaleita voi ostaa suoraa minulta. Laita viesti: krista@mielitila.fi. Lue lisää: www.gummerus.fi/fi/kirja

Kirja ilmestyy viroksi vuonna 2018.

Luovuus lähtee käsistä -tietokirja on kauniisti kuvitettu käytännön opas luovuuteen. Se antaa käytännön ohjeita, miten jokainen voi lisätä luovuutta ja parantaa innovointi- ja ideointikykyään. Kustantaja Gummerus, 2014. Lisätietoja: www.gummerus.fi/fi/kirja/9789512097067/luovuus-lahtee-kasista/

"Kiitos! Kirjasi sattui eilen kirjastossa käteeni ja luin sen kerralla kannesta kanteen. Tykkäsin ja sain paljon uutta ajateltavaa sekä tukea omille ajatuksilleni", Anni Mielitilan Facebook-sivuilla.

Kirjoja saat suoraan minulta, luennoiltani, kirjakaupoista ja nettikaupoista.


Lisää luovuutta, löydä elämälle uusi suunta, nauti ja saa voimaa väreistä! Tilaa luovuusluento tai -valmennus, väreihin tutustumiskurssi, hauska luovuusilta tai rentoa taideopetusta yrityksellesi, kaveriporukallesi tai itsellesi. Tilaisuus voidaan järjestää Mielitilassa enintään 6 henkilölle. Pyydä tarjous: krista@mielitila.fi

 

TILAA HAUSKA JA ERILAINEN ILLANVIETTO-OHJELMA:

ILLALLISTARINOITA -RUOKA- JA TAIDETAPAHTUMAT

Ainutlaatuinen tapa yhdistää viini, ruoka, taide ja luovuus

Hauska, rento ja uudenlainen tapa esitellä ja tutustua viineihin, ruokaan ja maalaustaiteeseen. Tapahtumassa nautitaan hyvää ruokaa ja viiniä, avataan aisteja, maalataan rennosti, kuullaan uutta tietoa luovuudesta, viineistä/ruuasta ja vieteään aikaa yhdessä. Koet viinin kaikilla aisteilla, pääset itse kokemaan luomaan ja lisäät luovaa ajattelua.

Maalaa viinisi on 1-3 tuntia kestävä luova viini- ja taidehetki. Sisältää johdatuksen viineihin ja maalaamiseen, maistelua ja maalausta.

Ruoka ja taide on 3-8 tuntia kestävä kokkaus- ja maalauskurssi. Sisältää johdatuksen aiheeseen, kokkausta, maalausta ja herkuttelua.

Vetäjät: Luovuusvalmentaja, kuvataiteilija, taideterapeutti Krista Launonen, Ruoka- ja viinitoimittaja, kotitalousopettaja Tiina Rantanen

Tarjoamme: huippuosaamista ruuan, viinin ja luovuuden alalta, luovan ja rennon hetken, iloa kaikille aisteille, uutta tietoa

Kenelle: Ruoka- ja viinialan ammattilaisille koulutus- ja esittelytilaisuutena, kaveriporukalle illanvietto-ohjelmana, tyky-päivän piristyksenä tai rentoutumishetkenä

Kesto: 1-8 tuntia

Lisätietoja: krista@mielitila.fi

 

  • Logo
    Logo
  • Yläkuva
    Yläkuva