Lisää hyvinvointia ja luovuutta

Mielitilan tavoite on tehdä Suomesta maailman luovin maa ja auttaa asiakkaitaan voimaan hyvin. Luennoilla, kursseilla ja valmennuksissa lisätään luovuutta, ideointi- ja yhteistyökykyä ja syvennetään itsetuntemusta ja päästään eroon ei-toivotuista tunteista, kuten ärsytyksestä. Pyrkimyksenä on oppia tunnistamaan luovuus itsessä.

Luovuus on rohkeutta, asenne ja kyky luoda jotain uutta, joka on hyödyllistä, käytännöllistä ja/tai merkityksellistä. Jokainen on luova. Koulutuksissa vahvistetaan luovuuteen tarvittavia ominaisuuksia.


HUOM! Olen sairauslomalla, enkä valitettavasti voi ottaa uusia asiakkaita. Kiitos mielenkiinnostasi.


YRITYKSILLE, YHTEISÖILLE JA RYHMILLE

Luentoja, workshopeja, virkistyspäivä- ja tyhy-ohjelmaa

Vietä luova, hauska ja rento koulutus. Pysähdy hetkeksi. Tunnista ongelmakohdat ja löydä ratkaisuja. Kirkasta yhteistä suuntaa, raivaa luovuuden esteet ja lisää yhteistyökykyä, työhyvinvointia ja innovointitaitoja. Saat myös tuoreita näkökulmia työhön. Koulutukseen kuuluu innostava luento ja runsaasti yksin ja yhdessä tehtäviä, luovuutta edistäviä harjoituksia, joissa hyödynnetään kuvia ja sanoja. Kesto: 1-6 tuntia, tarpeittenne mukaan, haluamassanne paikassa. Mielitila-studiolla enintään 6 hengen ryhmiä.

Luennot räätälöidään juuri yrityksellesi sopivaksi. Aiheita muun muassa:

 • Luovuus lisää hyvinvointia. Mikä luovuutta estää? Miten sitä saa lisää?
 • Vuorovaikutus ja esiintyminen lisääntyvät. Miten voit parantaa esiintymis- ja ilmaisutaitoja? Astu lavakauhusta lavahimoon.
 • Ärsyttääkö? Hyvä. Ärsyttävät ihmiset ovat parhaita henkisiä opettajia. Näin käännät ärsytyksen voimavaraksi.
 • Kuvat antavat voimaa. Miten kuvia ja värejä voi hyödyntää arjessa? Mitä suosikkikuvasi kertovat sinusta?
 • Kiire, stressi ja pelot luovuuden esteenä. Näin ne selätetään ja muutetaan innostuneisuudeksi!
 • Irtipäästämisen taito. Työkaluja ei-toivottujen tunteiden käsittelyyn.
 • Epäonnistumisesta onnistumiseen. Miten kääntää murehtiminen menestykseksi?
 • Elämä paussilla? Miten painaa play-nappulaa ja alkaa elää omannäköistä elämää?
 • Maalausworkshop: Luovuus irti. Maalataan yhdessä taulut yrityksen seinille tai kotiin. Työpajaan kuuluu materiaalit ja ohjeet kuvien tekemiseen.
 • Meditaatiomaalaus. Kiinnostaisiko kokeilla aivan uutta tapaa maalata? Meditaatiomaalauksessa poistetaan stressiä ja keskitytään hetkeen. Matka on tärkeämpi kuin lopputulos.

Rentoudu, opi, oivalla ja kokeile. Virkistys- tai koulutuspäivän ohjelma osallistaa tekemään ja kokemaan. Saat hyödyllisiä työkaluja luovuuteen ja työhyvinvointiin, lisäät itsetuntemusta ja yhteistyökykyä. Pyydä tarjous: krista@mielitila.fi

 

YSTÄVÄPORUKOILLE

Kun haluatte tehdä jotain hauskaa, rentouttavaa ja luovaa

Kun etsit syntymäpäiville tai juhliin luovaa tekemistä

 • Luovuusilta. Illan sisältö muokataan juuri teille sopivaksi. Esimerkkiohjelma: Alustus luovuudesta ja kuvien ja värien hyvää tekevästä voimasta. Mitä värit kertovat sinusta? Entä suosikkikuvasi? Sanallisia ja kuvallisia harjoituksia. Opi lisää itsestäsi ja muista!
 • Maalaushetki. Kokeile maalausta ja tutustu kuvien ja värien voimaan. Rentoudu ja anna luovuuden virrata. Kesto: 2-4 tuntia. Mielitila-studiolla enintään 6 hlö.

Pyydä tarjous: krista@mielitila.fi

YKSITYISILLE

 • Taideterapiaa
 • Aito art -maalausopetusta
 • Intuitiivista maalausta ja meditaatiomaalausta
 • Henkilökohtainen luovuusvalmennus: Luovuus käyttöön kolmessa viikossa. Hyödynnä vahvuutesi, vahvista osaamistasi ja löydä intohimosi. Kaipaatko selkempää suuntaa työhösi tai elämääsi? Haluatko elvyttää käsillä tekemisen taitosi tai löytää vahvuutesi? Valmennuksessa saat koko luovuutesi käyttöösi ja opit uutta itsestäsi. Henkilökohtainen valmennus lähtee liikkeelle asettamalla tavoitteet ja etenee tarpeittesi mukaan. Valmennus koostuu harjoituksista ja keskusteluista.

Kolmen kerran valmennus 265 e, normaalihinta 285 e (3 x 90 min.) tai 95 e/ 90 min. Ota yhteyttä ja varaa ensimmäinen kerta: krista@mielitila.fi. Tervetuloa hyödyntämään koko luovuutesi!

KATSO TULEVISTA KURSSEISTA JA LUENNOISTA TAPAHTUMAT-OSIOSTA

 

LISÄKSI

VIRKISTYS- JA KOULUTUSPÄIVÄOHJELMAA YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Luovuus, tuunaus ja kestävä kehitys -paketti

"Oli tosi kiva ja hyvin järjestetty työpaja. Krista Launosen rento luento herätteli ajattelemaan luovuutta laajemmin ja viritti hyvin tuunaustyöpajaan. Aika kului kuin siivillä. Naurua ja puheensorinaa riitti, kun ryhmät ideoivat ja työstivät omia töitään. Jokainen ryhmä oli innoissaan ja ylpeä aikaansaannoksistaan. Aivan nappivalinta ohjelmaksemme!"

Satu Elmstedt, office manager, Telia Finland

Käsillä tekeminen on yksi parhaista tavoista saada luovuus käyttöön, keskittyä, rauhoittua ja lisätä hyvinvointia. Tuunaaminen ja uusiokäyttö taas ovat ekologisia tapoja tehdä käsillä. Tässä työpajassa päästään itse tekemään vaikkapa yrityksen jätemateriaalista koriste kahvihuoneeseen tai aulaan tai jokaiselle oma käyntikorttikotelo kierrätysnahasta.

Ohjelmaan kuuluu tietopaketti luovuudesta, luovuutta edistäviä harjoituksia ja tuunauspaja. Workshop toteutetaan yhteistyössä uusiokäytön ja tuunauksen mestarin Annakaisa Kilpisen kanssa: tuunaajamutsi.fi. Tässä työpajassa oivallat, opit, pääset flow'hun ja rohkaistut. Workshopin kesto: 1-3 tuntia, tarpeittenne mukaan, haluamassanne paikassa. Kysy lisää: krista@mielitila.fi

 

Osallistujan palaute luovuuspajasta ja luennosta Tyky-päiviltä:

"Ihan parasta tyky-päivissä ikinä! Juuri tällaista olen kaivannut. Oli mukavaa. Maalaustaidoilla ei ollut merkitystä, vaan itsensä rohkaisulla ja luottamisella. Tästä tuli tosi hyvä mieli."

"Aivan mahtava! Tuli halu aloittaa kotonakin jonkinlainen taiteilu. 10+ arvosanaksi."

"Tällaista tulevinakin tyky-päiväinä. Epäilenpä, että parantaa hyvinvointia enemmän kuin moni fyysinen treeni."

Kuulijan palaute luovuusluennosta:

"Hei Krista. Olin kuuntelemassa luentoasi. Se oli aivan mahtava.Tuli uskomaton tunne: miten vieras ihminen osaakin puhua juuri niistä asioista ja kysymyksistä, joiden vastauksia yritän itselleni selvittää. Väillä täytyi nieleskellä tyhjää, ettei silmänurkka alkanut kostua. Aion seurata uraasi mielenkiinnolla ja kirjasi meni heti ostoslistalle. On hienoa päästä kuuntelemaan ihmistä, jonka esiintyminen on niin luontevaa. - Miia"

"Kävin kuuntelemassa Krista Launosen luentoa, ja tuo nainen on innostava kuin mikä, sen tyylinen, että alle kahdessa tunnissa hän sai minut uskomaan siihen, että olen ihan oikeasti luova. Samaa intoa ja uskoa on Luovuus lähtee käsistä -kirjassa, joka tarkastelee luovuutta monesta näkökulmasta ja esimerkkitarinoiden kautta. Luovuus ja ilo on ihan mieletön asia, ja sen saa tuntea tätä kirjaa lukiessa. Suosittelen!" Katri, goodreads.com-sivustolla

Palautetta Jyväskylän aikuisopiston Luovuudesta hyvinvointia työhön -luennolta:

"Luentosi Jyväskylässä oli paras luento, jossa olen ikinä istunut. Kasvatustieteen maisterina olen istunut monella sellaisella luennolla, jossa mielenkiinto loppuu vartin jälkeen. Nyt pysyin täysin hereillä koko päivän. Kävin myöhemmin pyöräilemässä reilut 20 km hyytävässä säässä. Otin ongelmat mukaan lenkille ohjeesi mukaan ja parin kilometrin jälkeen oli selvät ajatukset. Jalat ratkaisivat ongelmat", Anna-Maria Huuskonen

"Luento oli aivan mahtava. Esiintyjä mitä luontevin: osasi katsoa, milloin kuuntelijat tarvitsivat vaihtelua, ja kertoi esimerkkejä elävästä elämästä. Tehtävät olivat innostavia ja kivoja. Moni kuulemani asia kolahti ja liikutti. Luennon jälkeen tuli paljon oivaltavia ajatuksia mieleen."

"Luennoitsija oli alan ammattilainen ja se näkyi niin ulosannissa kuin asiasisällössä. Olin aivan ällikällä lyöty, kuinka joku voi tartuttaa luovuuden esityksellään ja ammattitaidollaan. Hyvä esimerkki, miten luennon voi parhaillaan hoitaa. Luennoitsija oli kuin mielen yleisavain ja osasi todella käsitellä asioita sekä tieteellisesti että taiteellisella perspektiivilla. Nautin joka hetkestä, vaikka yleensä suhtaudun hieman skeptisesti kaikkeen tällaiseen työhyvinvointihommaan. En ollut vaan ilmeisesti aiemmin kuullut oikeaa ammattilaista."

Palautetta peliyritys Grandcrun workshopista:

"Work-shop sai minut ajattelemaan. Se muistutti, mikä on tärkeää.", "Sutjakka ja selkeä esitys. Mielenkiintoisia oivalluksia varsinkin ei-taiteilijoille.", "Luovuus on iso osa työtäni ja oli hyvä kuulla, miten luovuutta voi lisätä. Esityksen flow oli hieno.", "Konkreettista, hyödyllistä asiaa siitä, mikä luovuuden tiellä on ja mikä auttaa luovuutta. Itsetuntemus-osio tarjosi tuoreen näkökulman aiheeseen.", "Luovuusteema oli mielenkiintoinen ja relevantti. Yhdessä tehty harjoitus oli hauska."

Espoon modernin taiteen museossa EMMAssa pidettiin huhtikuussa 2014 Voi hyvin -lehden lukijatilaisuus. Kuuntelijat arvioivat Krista Launosen Miten värit vaikuttavat hyvinvointiin -luentoa:

"Väriluento on mielenkiintoinen, mukava rauhoittuminen arjen kiireen keskellä."

"Kun samaan tilaisuuteen yhdistyvät taide, henkisyys, hyvinvointi ja ihanat ihmiset, eivät villit hevosetkaan pitäisi minua pois."

"Kiinnostava aihe, oli mukava kuunnella ja oppia uutta. Sai myös mietittävää. Heti seuraavana aamuna juteltiin miehen kanssa vaatteittemme väreistä."


Tilaa luento tai work-shop virkistäytymis- tai suunnittelupäiväksi.

Katso yhteystiedot info-kohdasta.

 

 • Logo
  Logo
 • Yläkuva
  Yläkuva